Solbriller til sport på Samsø

Når du er aktiv sportsudøver, skal dit udstyr være i orden. Det gælder også dine solbriller til sport. Dit syn er ekstra vigtigt indenfor de fleste sportsgrene. Og forskellige sportsgrene har forskellige udfordringer, som dine solbriller kan være med til at afhjælpe.

 

Hvad skal din solbrille til sport kunne?

I sport kan du have stor gavn af solbriller, hvor glassene afviser, eller forstærker, forskellige typer lysbølger for at øge eller mindske kontraster.

Har du brug for at skærpe kontrasterne og hjælpe dine øjne til at slappe af, er blåtlysfilter for eksempel anbefalelsesværdigt.

Til skisport og sejlads skal du bruge solbriller med polariserede glas. Disse filtrerer 99% af genskin fra vandrette overflader fra, så du ikke bliver blændet.

Med hensyn til stellet er det vigtigt, at din solbrille bliver, hvor den skal. Stel og glas skal helst omslutte hele dit synsfelt, så du ikke bliver blændet udenom brillen. Omvendt må de heller ikke sidde så tæt, at glassene dugger til. Dine sportssolbriller skal være en hjælp og være rare at bruge.

Find dine solbriller til sport hos Samsø Optik

Hos Samsø Optik er vi altid klar med professionel rådgivning om hvilken type solbriller, der passer bedst til din sportsgren.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE