Brilleglas til dit behov – Samsø

Det er selvfølgelig dit syn, der afgør hvilken type brilleglas, du har brug for. Kom gerne ind til Samsø Optik og få en snak om dit syn og dine muligheder. Hos os får du professionel og personlig rådgivning med udgangspunkt i din hverdag og dine behov.

Enkelt- eller flerstyrkeglas?

Enkeltstyrkeglas har kun én styrke i hvert glas. De enkelte glas i brillen kan sagtens have hver sin styrke, men har altså kun én styrke pr glas. Enkeltstyrke er til dig, som kun er enten nærsynet eller langsynet, eller som har brug for en skærmbrille. Eller til dig som bare foretrækker at skifte brille, når du læser og lignende.

Flerstyrkeglas har 2-3 felter, som har hver sin styrke. Det justerer dermed dit syn på flere afstande. Flerstyrkeglas er til dig, som har flere styrker, alt efter afstanden du skal se på. Måske er du langsynet på læseafstand, og nærsynet når du skal se langt?

Brilleglas til dit behov hos Samsø Optik

Uanset om du skal have en enkelt styrke eller flere styrker i dine brilleglas, så har vi, hvad du har brug for hos Samsø Optik. Vi tilbyder også refleksbehandling og hærdning af glasset. Det bliver du glad for.