Få regelmæssige synsfeltscreeninger hos Samsø Optik

Forebyggelse er bedre end helbredelse. Særligt når det drejer sig om øjensygdomme. Her kan en tidlig indsats være altafgørende for at stoppe uoprettelige synsskader.

Her er ikke blot en synstest men også en synsfeltscreening en god idé, da det ikke er alle synsfejl og øjensygdomme, der kan konstateres ved en almindelig synstest.

Hvad er en synsfeltscreening?

Ved en synsfeltscreening bliver det testet om dit synsfelt er som det skal være. Din hjerne er rigtig godt til at fylde hullerne ud, hvis nogle af dine sanseceller ikke længere virker. Det er rigtig smart i dagligdagen, men det betyder også, at dit synsfelt kan blive meget indsnævret, inden du lægger mærke til det.

Udfald i synsfeltet kan skyldes forstadier til grøn stær, diabetes, eller anden sygdom, og vil desværre ofte være uoprettelig. Derfor anbefaler vi at få foretaget en synsfeltscreening en gang om året eller hvert andet år. En synsfeltscreening vil nemlig kunne påvise indsnævring i synsfeltet, før du selv opdager det.

Synsfeltscreening hos Samsø Optik

Kom ind til Samsø Optik og lad os teste dit syn. Det tager kun 15 minutter. Konstaterer vi udfald i synsfeltet vil vi henvise til øjenlæge for yderligere undersøgelse og behandling.