Få briller til arbejde – Samsø

Foregår dit job foran en skærm? Er du ofte træt efter arbejde, eller døjer du med smerter i hoved, nakke, skuldre og ryg? Så har du måske brug for arbejdsbriller.

Hvad er arbejdsbriller?

Briller til arbejde er briller, som er afpasset specifikt efter, at du arbejder foran en skærm hver dag. En computerskærm er typisk lidt længere væk, end det er behageligt for dine øjne at fokusere på i længere tid ad gangen. Arbejdsbriller hjælper dine øjne med at fokusere på computerskærmen, og får dermed dine øjne til at slappe af. Du kender dem måske som skærmbriller.

Spørg i Samsø Optik om briller til arbejde

Døjer du med en eller flere ovennævnte symptomer, kan det være tegn på, at du kan have gavn af en arbejdsbrille, og så har du krav på at få en synstest betalt af din arbejdsgiver. Bekræfter testen, at du har brug for briller til arbejde, skal din arbejdsgiver også betale for brillen.

Du skal udfylde nogle rekvisitionspapirer om de forskellige afstande mellem din skærm, din arbejdsplads og dine øjne, som du tager med ind til os i Samsø Optik. Disse oplysninger skal vi bruge til at afgøre, om du har behov for en arbejdsbrille.

DOWNLOAD BROUCHURE OM SKÆRMBRILLER

Se mere på DANSK ERHVERVSOPTIK