SamsØ Optik

Vores hyggelige butik ligger centralt midt på Samsø i Tranebjerg. Vi er hele Samsøs lokale optiker, men mange af vores kunder kommer fra resten af Danmark – og udlandet. Vi passer lige godt på dem alle sammen, for hos SamsØ Optik er vi sikre på at vi har verdens sødeste kunder, der vender tilbage igen og igen.

Vi hjælper vores kunder med stort og småt med et smil på læben, og alle er velkomne i vores butik – uanset om du er stamkunde eller kommer forbi for første gang.

Vi finder en løsning til alle

Hos SamsØ Optik møder du autoriserede optikere med lang tids erfaring og søde og dygtige butiksassistenter. Vi hjælper hinanden på tværs af faggrupper med godt humør – det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde. Det er vi sikre på at vores kunder også kan mærke. Her er altid en god stemning i butikken, og hos SamsØ Optik mener vi at der findes en løsning til alle synsproblemer – og vi giver ikke op, før vi har fundet den rigtige løsning til dig.

Vores høje faglighed betyder at du får en grundig synsprøve og god vejledning. Vi er dygtige til både briller og kontaktlinser, så du kan få en individuel løsning, der passer til dig.

Her kan du også få hjælp til tørre øjne, der svier, føles trætte og irriterede eller helt sandede. Vi finder ud af hvad problemet er og hjælper dig med det.

Stort udvalg til gode priser

SamsØ Optik er en selvstændig optikerforretning og er ikke en del af en kæde. Det betyder at vi kan tilbyde et spændende udvalg. Vi vælger nemlig selv vores stel og går efter stærke koncepter og høj kvalitet. Til gengæld får vi stadig gode priser, fordi vi er en del af en indkøbsforening. Prisfordelene går selvfølgelig videre til vores kunder, så vi kan tilbyde kvalitetsstel  til konkurrencedygtige priser.