Køb briller i dansk design hos Samsø Optik

Danmark er et designland. Sådan har det været i mange år. Vi elsker godt design. Enkelt design. Og det på alt fra bygninger og møbler til tøj og tilbehør. Derfor har vi gennem tiden også spyttet verdensberømte arkitekter, møbeldesignere osv. ud i den store verden.

Så selvfølgelig har vi også en holdning til brilledesign. Det giver jo sig selv.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Nordisk stil er tydelig i danske design briller

Den nordiske stil er verdenskendt. Natur, lys og rene linjer. Overordnet er stilen minimalistisk, på grund af det rene, enkle udtryk, men med hyggelige detaljer, såsom tæpper, dyreskind og levende lys. Vi trækker så meget lys ind som muligt med store vinduespartier og ovenlysvinduer. Vi elsker naturdetaljer, naturlige og neutrale farver, og et roligt udtryk. Vores hjem er vores personlige oase.

Stilen går naturligvis igen i dansk brilledesign. Overordnet er stellene minimalistiske med rene linjer. Tidløs og klassisk design, som du kan bruge i mange år frem. Og så alligevel med lidt ekstra. En trendy form fra den store verden, som er forenklet til at appellere mere til danskernes smag. En lille detalje, som ikke stjæler opmærksomheden.

De typiske nordiske hud- og hårfarver er også tænkt ind i designet, hvor kraftige farver og vilde mønstre hurtigt kan overmande hele din stil. Den danske brillemode er kort sagt klassisk, enkel og underspillet, med en lille tvist til de modige.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Dansk design briller hos Samsø Optik

Hos Samsø Optik har vi et naturligvis også et udvalg af brillestel i dansk design. Med udgangspunkt i din stil og dine behov finder vi sammen den rette brille til dig. Vi ser også på din hovedform samt din hår- og hudtone i forhold til hvilken form og farve, der vil være klædelige til netop dig.