Designerbriller på Samsø

Du bærer dine briller hele dagen, og det er vigtigt, at de er behagelige at have på, og passer godt til din stil generelt. Designerbriller er ikke kun lækre at se på, de er også gennemdesignet, så de også sidder godt på dit hoved.

Hvorfor vælge designerbriller?

Det er ikke kun udseendet og mærket, du betaler for, når du vælger designerbriller. Du betaler også for, at der er tænkt over pasform, og hvordan stellet sidder på dit hoved. Du betaler for et gennemtestet design, hvor der er tænkt over tingene ned til mindste detalje.

Mennesker er selvfølgelig forskellige og derfor laves der mange forskellige designs, så der helt sikkert også er flere stel, som passer godt til dig.

Uanset om du er til dansk design med deres enkle, nordiske udtryk, eller til mere spræl, farver og detaljer, så har vi det, du søger. Godt brilledesign kan også justeres i et vist omfang. De fleste menneskers ører er nemlig en smule forskudte i forhold til hinanden, og her er det en fordel at kunne justere på stængerne, således at dine briller ikke kommer til at sidde skævt i ansigtet. Og næsepuderne skal helst også kunne justeres til at passe til netop dig og din næse.

Find lækre designerbriller hos Samsø Optik

Lad din lokale optiker hos Samsø Optik hjælpe dig med at finde lige netop det stel, der passer bedst til dig. Giv hellere end gerne udtryk for dine ønsker og behov, og så ser vi sammen på, hvad der passer bedst til dig og din hverdag.

Vi kan også rådgive i forhold til formen på brillen i forhold til din ansigtsform, din øjenfarve, hudtone og så videre. Hvis du for eksempel gerne vil fremhæve din øjenfarve, kan vi også hjælpe med at finde stel til dig, som gør netop dette.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.