Se skarpt i solen på Samsø; brug solbriller med styrke

Som brillebærer kan det være fristende med clip-on solbrilleglas eller en solbrille, som er lavet til at sidde ovenpå dine briller. Det er billigt, og ”det virker”. Men desværre giver disse solbriller dig ikke det fulde udbytte af at bære solbriller.

Solbrillers primære funktion er selvfølgelig at beskytte øjnene mod solens skadelige UVA og UVB stråler. Den del af funktionen kan add-on løsningerne også godt klare. Men add-ons kan være tunge og til gene. De lukker sjældent helt tæt, og det ekstra lag er anstrengende for dine øjne, hvor solbriller ellers netop har til opgave at beskytte dine øjne og få dem til at slappe af.

Overvej solbriller med styrke

Overvej i stedet solbriller med styrke. Så kommer dine øjne ned i gear på en solskinsdag.

Udover at solbrillerne passer til din synsstyrke, kan de også laves, så de løfter andre specifikke behov, du måtte have.

For eksempel polariserede glas, som udelukker lysreflektioner fra vandrette overflader. Det kan være et problem ved bilkørsel, sejlads, i snefyldte områder og lignende.

Eller med blåtlysfilter, som får kontraster til at stå skarpere og får øjnene til at slappe af. Dette er også velegnet til bilkørsel.

Du kan også vælge en brille/solbrille kombination. Solbriller med farveskriftende glas skifter selv farve afhængigt af hvor meget solen skinner. En tiltrækkende funktion i Danmarks omskiftelige vejr.

Køb solbriller med styrke hos Samsø Optik

Kom ind til Samsø Optik til en uforpligtende snak om solbriller med styrke.

Solbrillerne kan skræddersys til netop dine behov, og du får dermed en yderst personlig solbrille. Både i forhold til typen af glas, om de skal være enkelt eller flerstyrke, og hvor meget glassene skal tones. Vi kan vise dig de forskellige toninger, så du selv kan vælge.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER